Boksignering på Nytorget


Det var till en början en mycket lugn och trevlig boksignering av Jimmie Åkesson på Nytorget, Södermalm. Ett arrangemang ordnat av SD riks och SD Stockholms stad, dock var många medlemmar från Stockholms län närvarande. Böcker såldes i rasande fart och entusiastiska söderbor köade för att få sin bok signerad. En viss flygbladsutdelning ägde också rum, dock i begränsad skala.

P1030591Efter ett tag började dock en motdemonstration göra sig påmind. Motdemonstranterna blev allt högljuddare och började kasta saker mot SD-medlemmarna. I en demokrati accepterar vi ett visst mått av ”motdemonstration”. Talkörer, även i fall som detta där de är djupt oriktiga, accepterar vi mer eller mindre implicit i vår demokrati. Däremot är det oacceptabelt att kasta ägg (från 1 meter håll) golfbollar, sparka sönder kartonger, sparka på bord, riva ned flaggor och dessutom kasta tårtor i ansiktet på människor. Som om inte allt detta är nog tar man med sig barn under demonstrationen. Dessutom ställer man ut folk längs reträttvägarna som ringer till sina kamrater när SD-medlemmarna skall lämna platsen. Vi misstänker starkt att detta var förberedelse till grovt våld.

I media talades det om det ”röda söder”. Vi i SD tror inte att en majoritet av söderborna stödjer dessa metoder, hur röd-gröna de än är. Att normala skötsamma människor med arbete, familj och en meningsfull fritid skulle sympatisera med dessa metoder förefaller overkligt. De journalister som var på plats var dessutom klart skärade, något som säkerligen inte kommer visa sig i rapporteringen. Det är dags att hela det skötsamma samhället sätter ned foten för dessa olagligheter.

Annonser
Det här inlägget postades i Demokrati, Sverigedemokraterna. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Boksignering på Nytorget

  1. Tony Malmqvist skriver:

    Därför känns det så absurt när flera av Aftonbladets journalister, däribland Åsa Linderborg ( vem annars?) ledarskribenten Lena Melin inte fördömer de mörkermänniskor som enträget arbetar emot ett öppet demokratiskt samhället och som beter sig som dom gjorde igår, utan istället riktar sina anklagelser mot Sd och att dom i princip helt får skylla sig själva. Häpnadsväckande!

Kommentera (tänk på att hålla en trevlig debatt-ton)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s