Det vänsterextrema våldet


Jag tänkte skriva en artikel om Uppdrag Gransknings utmärkta program om det vänsterextrema våldet (ofta från de s.k. autonoma, RF och AFA), men eftersom Ivar Arpi skrev ungefär detsamma jag tänte skriva länkar jag till den och rekomenderar artikeln varmt. Programmet av Janne Josefsson var förvånande bra och skakande, Josefsson överträffade faktiskt sig själv i detta program.

janne20josefsson

Media tar dagen efter inte upp innehållet i själva programmet, utan verkar koncentrera sig på ”hårda reaktioner” mot sändningen. Främst verkar Ametist Azordegans huvudlösa twittrande slås upp stort. Nåväl, oavsett hur dumma hennes kommentarer var (vi upprepar inte dumheterna här) så är det lika idiotiskt att skicka dödshot via e-post till henne.

ametist

Märkligt att inte media uppmärksammat den ”twitterstorm” som utbröt efter programmet. Ibland fångar de ju upp vad som fylls i flödena, men det verkar ske en viss selektion på vilka ”stormar” medierna väljar att fokusera på. Intervjun med Staxx talar för sig själv, inga vidare kommentarer behövs. Man rodnar nästan själv bakom TV:n.

Annonser
Det här inlägget postades i Demokrati, Media. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Det vänsterextrema våldet

  1. occidentfaust skriver:

    All PR är bra PR? Den totalt okända Ametist blev kändis för en dag. Talande att personer från RG försvarade henne intensivt.

Kommentera (tänk på att hålla en trevlig debatt-ton)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s