Är ni redo för skitstormen?


Det är som bekant allmänna val till riksdag, landsting och kommun om några få månader, närmare bestämt den 14 september. De rödgröna leder ganska stort över Alliansen i samtliga opinionsundersökningar, försprånget verkar i dag ointagligt. Detta speciellt som Reinfeldt verkar slutkörd och att de rödgröna till slut kommit underfund med Alliansens taktik som handlar om personangrepp och ”Negative Campaigning”. Till slut har den borgerliga press vaknat som fram till nu obegripligt nog mest ägnat sig åt att på det mest häpnadsväckande sätt lyfta fram FI och möjligen MP. Nu har det gått upp för denna yrvakna press att man kanske måste ”boosta” de egna borgerliga partierna om det inte skall handla om ren förnedring av Alliansen i september.

Oavsett kampen mellan blocken och den därtill hörande mediedramaturgin så kommer valrörelsens gossen Ruda att bli Sverigedemokraterna. Antalet mediala skandaler där någon sverigedemokrat skrivit något på Avpixlats kommentarsfält har lyst med sin frånvaro i 69 dagar nu. Man riktigt hör prasslet från landets tidningsredaktioner när de samlar ihop gammal skåpmat för att köra ut allt i ett läge där det påverkar de verkliga valsiffrorna maximalt mycket. Det är bara att kontrollera hur gamla alla historier är, när de väl pumpas ut innan valet. Jag gissar att den verkliga högsäsongen börjar efter semestrarna, när David Baas och hans kollegor är utvilade och entusiastiska.

Shitstorm

Inte bara journalisterna kommer löpa amok i augusti. Självklart skall kulturetablissemanget och det idrottsliga Sverige städslas i kampen för ”allas lika värde” och mångkultur. Vi kommer att få se ”Artister mot främlingsfientlighet”, ”idrottsstjärnor mot främlingsfientlighet”, ”svenska folkdanslaget mot högerextremism”, etc, etc, etc. Var kultureliten, företrädesvis boende på Södermalm och sponsrade med skattepengar i någon form, står i frågan borde redan vara kristallklart vid detta lag. Det kan ju finnas förstagångsväljare som missat budskapet, därför kör väl media hela valsen en gång till. Att påverka och övertyga unga idrottsstjärnor utan någon större politiskt intresse eller erfarenhet av samhället till att fördöma SD för att de inte skulle vara för ”allas lika värde” bjuder nog inte på någon större utmaning för pratglada politruker i etablissemangets tjänst.

Därefter har vi ett antal av statsvetarna och ekonomer som ivrigt kommer att hävda SD:s lumpenhet på förment vetenskapliga grunder. Det blir den mest roande delen av skitstormen, att se hur dessa akademiker lägger all akademisk och vetenskaplig heder åt sidan för att göra tjänst i etablissemangets organiserade mobbning. Hur det gått till när alla lärosäten fallit in PK-kören beskriver Göran Adamsson utmärkt väl i en artikel på Lokaltidningen.

 

Adamson fann urkällan – ”Mångfald i högskolan”, en 260-sidig rapport från år 2000, som beställdes av den socialdemokratiska regeringen året innan. Här förespråkas att alla lärosäten ska utgå från multikulturalism i all verksamhet.[…]

Göran Adamson reagerade över tonfallet.

–      En ordergivning på orwellskt nyspråk. Man ska erkänna fördelarna med etnisk mångfald, och erbjudas stöd och information om man inte gör det. De lärosäten som var mest framgångsrika i sitt mångfaldsarbete föreslås få rejält med pengar ur en pott på en halv miljard kronor per år.[…]

–      Med andra ord: gör som vi säger så får ni pengar. Och hur reagerar då hundratals administratörer vid lärosätena på denna rapport? Med undfallenhet och opportunism. Det är sorgligt, säger Göran Adamson.

Ja, det är i sanning mycket sorgligt. Men det är fullt möjligt att de lågutbildade, arbetslösa, landsortsbor som sympatiserar med SD är så pålästa denna valrörelse att de kan plocka ned akademikernas argument. Då blir förnedringen total. Då ser vi alltså ett scenario där en manipulerad akademikerklass anklagar SD:s sympatisörer för ”att inte hänga med i utvecklingen” och att vara lågutbildade samt allmänt lågpannade, samtidigt som denna grupp plockar isär akademikernas argument efter noter. Jag kan knappt bärga mig.

Den svaga punkten med hela kampanjen mot SD:s sympatisörer är att det framgår med all önskvärd tydlighet att det är etablissemanget mot folket. Det är kultur- medie- och det politiska etablissemanget mot en folkrörelse. Själva magnituden på stormen visar att det är etablissemanget mot folket, annars skulle de inte kunnat skapa en sådan kampanj med alla dessa verktyg till sitt förfogande. Det är surdegsknuttarna och journalisterna på Södermalm, som attackerar SD, det är det fina folket i Äppelviken, det är de kulturellt förfinade aktörerna på Operan, det är avdankade professorer i Uppsala och uppburna proffspolitiker som plockar godhetspoäng, med immigranterna som gisslan. Det är också därför även denna kampanj kommer att misslyckas, förutom då för att vi har rätt och de faktiskt fel rent sakligt.

UPPDATERING:

Först ut bland kändisarna att kampanja mot SD är …kampsportaren Musse Hasselvall.

http://www.svt.se/opinion/tack-for-paminnelsen-jimmie-akesson

Tidigare har dock kulturetablissemanget i skepnad av Jocke Berg (Kent), Malena Ernman (opera) och Håkan Hellström fått försvarligt med medialt utrymme för att tala om vad de inte röstar på.

Bland statsvetare är Jenny Madestam först ut att politisera. Hon angriper på intet sätt SD, men tar klart politisk ställning och framför rena politiska ställningstagande. Det är helt ok, om hon lämnat banan som oberoende statsvetare bakom sig:

Länk Expressen

Jag kommer löpande uppdatera denna lista. Missar jag något så säg till med länk.

 

Annonser
Det här inlägget postades i Demokrati, Immigrationspolitik, Media, Politisk korrekthet, Sverigedemokraterna. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Är ni redo för skitstormen?

 1. majornsblogg skriver:

  Varför skulle Alliansen göra upp med de rödgröna i Botkyrka ? De har haft och kommer för,odligen få egen majoritet. Då de i de flesta frågor har i stort samma åsikt blir SD i realiteten det enda oppositionspartiet. Även om det inte kan påverka besluten kan det i alla fall fritt få kritisera dem i KF !

 2. LanceLindqvist skriver:

  Dagen har kommit, dagen då en svensk kändis uttalar sig hyffsat positivt om SD.

  Trodde inte det skulle vara Botkyrkas eget Helgon:

  http://www.svtplay.se/klipp/2099344/rapparen-dogge-doggelito

 3. Matsini skriver:

  ”En utmärkt analys med en närmast profetisk underton” var orden ur Bengt Johanssons Facebookinlägg.
  Jag såg i bilden en ENORM tsunamivåg skölja ÖVER de himmelshöga bergen och kände hur oron bet sig fast i mitt perspektiviserande sinne!
  – ”Läste han allt?” ställde jag mig själv frågan efter att ha delgivits i artikeln en förhoppning eller ska vi säga UPPMANING till att ”ha en bra nationaldag” i dag!
  Med ens släppte all min oro och tsunamins vågstorm byttes ut mot ”de dimhöljda bergens” plötsligt uppenbarade spänning och entusiasm!
  ‘Oro, är den ränta man får betala då man lånar av morgondagens bekymmer’.

  TYVÄRR, så mår man inte direkt superbra av en framtid med regntunga skyar hopande sig vid horisonten. Man skulle som en Hopi-indian helst med sina tillhyggen och utstyrsel vilja hoppa runt någon totemsymbol i en betvingande regndans andliga symbios men, nej.
  Jag hoppar i säng och hoppas på att möta fler svar i drömmens hypnotiska världs ljus på den fråga jag ställdes inför under förra nattens alltmer återkommande för mig existentiella frågor med ibland olika svar, där endast ‘ETT’ är rätt!
  Det korkade är ju att det svaret har vi alltid burit på i vårt inre men alltmer
  som tiden går
  det svaret i vårt inre djup
  ingen uppmärksamhet
  längre får.
  Svaret är ‘ETT’!
  Ett svar vi i sekulariserings intelligenta val lämnat.
  I vetskap om att forna tiders lydnad, nu vi med
  mänsklig kraft och styrka alla
  oförrätter hämnat!
  – Vart är du, min trygga tro?
  Du har sagt att du alltid i mitt inre
  har slagit dig till ro,
  att du därinne ska bo?
  En kyrkas mot himlens höjd,
  pekande spira.
  Förtäljer svaret för den blinde:
  – Du ser och du ser men ingenting sett!
  Du hör och du hör men ännu ej bett!
  Men jag ser ju att du ej är nöjd
  att du på livets väg lätt slira.
  Vart är du på väg, vart är du på väg min i hjärtat nära?
  En gång du till mig evig trohet svära!
  Öppna din dörr!
  Släpp in lite ljus ty
  din morgon är nära!

  • Stenkvist skriver:

   Min tanke med den något negativa artikeln är att det nog är bättre att vara förberedd än oförberedd. Är man förberedd klarar ,am saker bättre helt enkelt. Själv är jag inte speciellt orolig. Dessutom är det så att förbereder man sig, kanske faran aldrig dyker upp, vilket den alltid gör om man är oförberedd.

Kommentera (tänk på att hålla en trevlig debatt-ton)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s