Omnia – Alive


Ja så lite musik som borde glädja multikulturisterna, då det folkpadagistiska bandet Omnia innehåller medlemmar och influenser från hela världen, men främst Nederländerna där frontfiguren Jennifer Evans van der Harten kommer ifrån.

Annonser
Det här inlägget postades i Alt & Misc. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Omnia – Alive

 1. Mats skriver:

  Efter diskussionen om vinster i välfärden, det finns faan inte en enda politisk fråga där inte övriga partier framstår som b-versioner av SD.

 2. Mats skriver:

  Läste om privata ”vinster” i välfärden på DN. Där SD är på samma sida som V och S (va?). Alltså, privata vinster betyder privat företagande som tar ut vinst på vad kunden betalar. I det här fallet är det INTE kunden som betalar. Alltså är det direkt löjligt att se det som ett privat företagande egentligen, det är kommun, landsting eller stat som är kunden. En i högsta grad snedvriden marknad där inte kunden bestämmer behovet. I denna politiska har SD det enda vettiga alternativet. Dom som är för ”vinster” i välfärden har inte förstått grunden för kapitalism.

 3. Mats skriver:

  De va faan. Det där är ett gäng som jag följt i åratal och inte räknade med att du skulle upptäcka. Jag har deras cd’s och deras första video.
  Dom representerar en bra mångkultur, alltså att man tar in bitar av andra kulturer som man anser vara positiva. Inte att man flyttar befolkningar för att ta del av andra kulturer. Internet och amerikansk kulturimperialism och billigare resor har betytt mer för mångkultur i Sverige än vad invandringen har gjort.

 4. Jan skriver:

  När man har läst denna mycket viktiga och upplysande text, så förstår man varför modern politik behöver kunna ingjuta framtidsmål hos väljarna och hur viktigt det är. Något som saknas helt idag.

  http://morklaggning.wordpress.com/2014/10/03/meningslost/#more-12286

Kommentera (tänk på att hålla en trevlig debatt-ton)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s