Jag håller med Annie Lööf


Annie Lööf går ut i Aftonbladet och deklarerar stolt att Sverige behöver en ny regering, en ansvarstagande regering ”baserad på tydliga värdering”. Hon säger vidare att ”Centerpartiet står upp för de värderingar som utgör grunden för ett fritt och tryggt samhälle”. Nu hade Centerpartiet tillsammans med övriga allianspartier regeringsmakten från 2006 till 2014 och under denna tid fördes en ohämmad immigrationspolitik, otryggheten ökade och de av polisen utpekade ”utsatta områden” ökade lavinartat. Lööf deklarerar att hon vill föra samma politik återigen om hon kommer i regeringsställning.

Vidare i artikeln kommer de vanliga flosklerna om ”liberal demokrat” och ”mänskliga fri- och rättigheter”. Vad är liberal demokrati? Står det i motsats till den alldeles vanliga demokratin med rösträtt åt alla och en fri press? Vidare pratar Lööf om ”den ökande klyvningen i samhället” och en ”permanent underklass”. Denna utveckling tog fart under Alliansregeringen och Lööf säger ju att hon vill föra exakt samma politik efter valet om Alliansen lyckas bilda regeringen, en regeringsbildning som dessutom mycket väl kan bildas med Socialdemokraterna och Miljöpartiet. Utvecklingen mot en ”permanent underklass” hänger ju ihop med den oansvariga immigrationspolitik där Sverige tar emot långt fler immigranter än övriga Europa, immigranter med en annan kultur och många gånger en utbildning som gör det oerhört svårt att få ett arbete i vårt land. Lööf säger vidare:

Samtidigt kommer vi att ta en glasklar debatt med de krafter som vill att Sverige ska slå in på misstrons och slutenhetens väg. Den inskränkta syn på människor och samhälle som Sverigedemokraterna företräder ska inte ges mera utrymme.

Ja SD misstror Lööfs oansvariga immigrationspolitik, det har vi alltid gjort och det var därför vi bildade partiet i slutet på åttiotalet, ett parti som nu är riksdagens tredje största parti. Ja, med vår politik kommer vi ha gränskontroller och en betydligt stramare immigrationspolitik, där vi fokuserar på att hjälpa flyktingar (riktiga flyktingar) på plats i stället. Vårt land kommer bli lika ”slutet” som innan vi skrev på Schengenavtalet. Låt väljarna bestämma om de kan leva med det. Det bästa till sist! Detta är ju underbart av Lööf.

Centerpartiets huvudmotståndare i valet är S och SD. En röst på Centerpartiet är en röst för att byta ut den socialdemokratiskt ledda regeringen. Det är också en röst för att säkerställa att Sverigedemokraterna inte får inflytande över hur Sverige styrs.

Lööf utser Socialdemokraterna (och SD) till huvudmotståndare samtidigt som hon säger i intervjun TV4 att hon kan tänka sig bilda regering med just Socialdemokraterna. Underbart! Ja låt väljarna bestämma om de vill rösta på C, varsågoda. Enda sättet att ”säkerställa” att SD inte får inflytande som vågmästare är i själva verket att bilda regering över blockgränsen.

Jag håller med Annie Lööf, låt det kommande valet bli en konflikt om värderingar. SD:s konservativa politik med en stram immigrationspolitik, bevarande av välfärden, trygghet och ordning i samhället. Ställ detta mot Centerns nyliberala vision, där i princip fri invandring gäller, tillsammans med låga skatter kommer det skapa en ren nattväktarstat där inte ens ”nattväktarna” fungerar längre. Vi ser framför oss en stat där arméer av arbetslösa immigranter drar omkring, där de med pengar barrikaderar sig bakom gated communities men där företagen lätt kan hitta mycket billig arbetskraft. Tyvärr har utvecklingen gått så lång nu i våra utsatta områden, att företagandet, det företagande som Lööf talar så varmt om, håller på att haverera pga. den skenande kriminaliteten [Mitti]. Men för allt i världen, låt väljarna välja, nyliberalism eller konservatism.

Annonser
Det här inlägget postades i Alliansen, Ideologi - politik, Immigrationspolitik. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Jag håller med Annie Lööf

  1. Lilla fröken PK skriver:

    Lööf, Löfven, Lövin. Har de någon bokstavsdiagnos? T. ex. ”NFED”? ( Nåt fel é det )

  2. Tage Sundin skriver:

    Lööf symboliserar i princip allt som behöver ändras i Sverige. Hon känns lika äkta och övertygande som ett trekronorsmynt.

Kommentera (tänk på att hålla en trevlig debatt-ton)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s