Befängda anklagelser från Liberalerna


På SvD debatt anklagar två liberaler SD för att gå Rysslans ärenden, detta för att vi sägs ”svartmåla” bilden av Sverige. Ja många länder har tagit upp problemen med invandringen vi haft de senaste decennierna i Sverige, inte bara Ryssland och de gamla öststaterna. Vi minns t.ex Trumps uttalande om problemen i Sverige. Problemen har skildrats i många tidningar världen över dessutom.

Att SD hjälper till att svartmåla bilden av Sverige är absurt och lögnaktigt. Vi har påtalat problemen med invandringen och de utanförskapsområden det för med sig sedan slutet på 80-talet. Vi har tidigt varnat för denna utveckling, långt tidigare än vad någon utländsk media noterat dessa problem. Polisen har pekat ut ett stort sntal särsilt utsatta områden där svensk lag inte gäller och där människor inte vågar vittna. Det är snare så att utländska intressen utnyttjar det svenska politiker under decennier gjort allt för att dölja.

På tal om detta var det Folkpartiet, nuvarande Liberalerna som gjorde den första rapporten om våra utanförskapsområden. Det var i.o.f.s bra gjort, men gick då Folkpartiet ryssarnas ärende?

Att SD skulle ha några som helst kontakter med Ryssland, utöver de officiella kontakter alla partier har, är en ren lögn. Att ljuga rakt upp och ner är förkastligt valrörelse eller ej. Det hör till det politiska spelet att debattera, gärna hårt och konfrontativt. Att komma med rena lögner bör inte höra till det politiska spelet, inte enligt mig i alla fall.

 

 

 

 

Annonser
Det här inlägget postades i Alt & Misc. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Befängda anklagelser från Liberalerna

  1. ericr45 skriver:

    Låt majoren drömma, i bästa fall får han göra det i hemmet efter 9 sept.
    Gärna i sällskap med Ceciliorna och Birgitta…

  2. Lilla fröken PK skriver:

    Majoren Björklund drömmer om Nato och det är tydligen liberalt.

Kommentera (tänk på att hålla en trevlig debatt-ton)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s