Verkligheten på besök i Södermalm


Lägger ut ett kort klipp om dels Åkessons lugna boksignering, dels hur de humana demokraterna betedde sig. Det syns tyvärr inte på denna filmsnutt men när den spelas med bättre kvalité ser i relief mot restaurangen att de har tagit barn med sig i demonstrationen. Jag ändrar nog inte uppfattning av motdemonstranternas argument. Skruva gärna upp ljudet och lyssna själva.

Om Stenkvist

För närvarande ledamot riksdagen för SD.
Detta inlägg publicerades i Demokrati, Ideologi - politik, Sverigedemokraterna. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Verkligheten på besök i Södermalm

  1. Olli Rein skriver:

    Dessa människor har fått hållas för länge nu, med sin våldsideologi, de tror nu att det ska vara så att de får tysta andra grupper i samhället, men en dag kommer dem att inse att de inte är störst och därför kan gapa mest. Den dag när alla ur den miljon som idag sympatiserar med SD kommer ut ur garderoberna och ställer upp för självständigheten, så tar man tillbaka gaturummet från fascisterna i Vänstern och Miljöpartiets flummande kokainister på nolltid. Då får vi se vilka som tvingas backa.

  2. LanceLindqvist skriver:

    wow infantilt…hoppas boken sålde som smör

  3. Olli Rein skriver:

    Ja du Robert, här finns utrymme till våldsamheter, helt på grund av att sjukklövern skapar det utrymme som deras utomparlamentariska fascister behöver.

Kommentera (tänk på att hålla en trevlig debatt-ton)